Fundraiseren.dk
Ballevej 1c
8600 Silkeborg
T: 30499655
FacebookLinkedInEmail
Kontaktpersoner:
Rasmus Munch
T: 40821600
Dennis Hørmann
T: 40347078
Email
Loke Emil Petersen
T: 20875018
Email
Ida Christoffersen
T: 30499655
Email
Organisationens deltagelse i projektet

Fundraiseren.dk kan i første omgang hjælpe landsbyklyngerne med at holde et målrettet oplæg på 2-3 timer om fundraising.

På oplægget vil de relevante muligheder for landsbyklyngerne blive gennemgået og der vil blive givet projektsparring på de på forhånd tilsendte projekter med en vurdering og prioritering af støttemuligheder. Der vil blive udarbejdet en kort fondsstrategi, hvis projekterne er parate til det.
Derudover gives der 6 måneders fuld adgang til www.fonde.dk

Samlet pris for ovenstående er 4.000 kr. plus transportomkostninger.
Efterfølgende kvalitetssikring og hjælp kan tilkøbes for 800 kr./time.

Organisationsbeskrivelse

Fundraiseren.dk arbejder med fundraising og projektudvikling. Fundraising er målrettet private fonde og offentlige puljer. Vi kalder det penge til udvikling, fordi der skal være et udviklingsperspektiv i projektet, før man kan skaffe penge til det.

Fundraiseren.dk har i mange år holdt oplæg for foreninger, kommuner og organisationer om strategisk såvel som praktisk fundraising.

Gennem årene har vi oparbejdet et særligt fokus og en specifik viden om lokale udviklingsprojekter og støttemuligheder til disse, hvilket gør, at vi hurtigt kan lave det rigtige match mellem projekt og støtteyder.

Vi har dygtige og engagerede medarbejdere på vores kontorer i både Silkeborg og København, hvilket sikrer en hurtig og effektiv dialog omkring dit projekt. Vi tager også gerne et møde hos dig.