Sammen breder vi kendskabet om jeres landsbyklynge

Vi vil gerne lave film sammen med jer
At fortælle omverdenen om jer selv er en god måde at skabe øget opmærksomhed omkring hvad der gør jeres klynge helt unik. Derfor vil vi gerne sammen med jer lave film om det, der gør jeres områder til noget helt særligt.

Vi laver film med jer
Filmen skal skabes i et samarbejde med jer og skal ikke være et resultat af vores ide om, hvem og hvad I er. Det er nemlig jeres historie, og derfor jer, der skal være i centrum for projektet. Dvs. at I fortæller os hvad der er vigtig at få med af både budskaber og steder. Og derudfra laver vi den bedste film om netop jeres landsbyklynge.

Hvilken erfaring har vi med det
I 2018 besluttede Hærvejsklyngen at de ville lave en film om sig selv, der skal skabe en større sammenhængskraft ved at gøre deres indbygger opmærksomme på, hvad der er af steder og begivenheder i lokalområdet. Vi bød ind på at lave en film. Og gennem samtaler med Hærvejsklyngen, kom vi i fællesskab frem til en unik fortælling der passer til deres behov.

Birds Eye Picture har formået at tage opgaven 100% til sig og har leveret ud over rammen. Man mærker tydeligt iveren fra de to indehavere, der brænder for at vise hvad de kan, og gør alt for at fortælle historier med hjertet.

Thomas Nørager Matthesen, formand for Hærvejklyngen

Du kan se filmen om Hærvejsklyngen på birdseyepictures.com

Film i et andet perspektiv, Birds Eye Pictures

Birds Eye Pictures er et filmproduktionsselskab, der har lavet alt fra prisnomineret kortfilm, webserier til reklamefilm. Bag produktionsselskabet står Casper Graulund og Oliver Bruun Rasmussen. Sammen har de været nomineret i My Røde Reel 2018 for bedste comedy. Birds Eye Pictures er skabt på baggrund af lysten til at skabe unikke filmoplevelser af høj kvalitet, der er tilgengængelige for alle. Lysten til at lave det helt særlige og evnen til at se de vinkler og historier andre ikke ser, er hvad der kendetegner vores film.

Med venlig hilsen

Oliver Bruun Rasmussen & Casper Graulund

Skriv et svar