OUTdoor-aktivitet er IN: Kom med til efterårets fedeste inspirationsdag

6. oktober 2018 afholder DGI, FDF og Det Danske Spejderkorps efterårets fedeste inspirationsdag indenfor outdoor-aktiviteter.

OUTdoor INspiration 2018 er navnet på inspirationsdagen, for det er IN at være OUT. Udendørs aktiviteter som outdoor fitness, trailløb, mountainbike, kajak og friluftsliv er populære som aldrig før. Danskerne vil ud under åben himmel, bruge naturen som legeplads og udfordre sig selv.

Inspirationsdagen vil klæde dig på til at starte eller videreudvikle outdoor-aktiviteter, og det uanset om du er organiseret i en outdoor-forening, en flerstrenget forening eller er privatperson med interesse for outdoor-aktivitet.

Outdoor-aktivitet er for alle: Hør oplæg eller afprøv aktiviteterne

Så længe du har en interesse i outdoor, er det ikke afgørende, hvem du er for at få et udbytte af dagen.

Hele dagen igennem kan du, ud over oplæggene, også melde dig på outdoor-aktiviteter, som afholdes af nogle rigtig dygtige foreninger. Her kan du afprøve forskellige aktiviteter af på egen hånd, og der vil med garanti være aktiviteter, du aldrig har prøvet før.

Påtænker I at starte en “outdoor-forening/fællesskab” vil du få meget ud af de forskellige oplæg, da de vil styrke jer i jeres typiske udfordringer såsom fundraising, facilitetsudvikling og sociale medier.

Outdoor-aktiviteter har mentale og fysiologiske fordele

For nogle er outdoor-aktivitet lig med velvære, hvor gåture og anden aktivitet i naturen kan virke som et middel mod stress.

Der er efterhånden ret gode beviser for, at man ved at rykke aktiviteter udenfor, opnår en lang række mentale og fysiologiske fordele. I en rapport fra Friluftsrådet nævnes at flere studier peger på, hvordan en gåtur eller blot afslapning i natur og grønne områder medfører et nedsat stressniveau.

Derudover fremmer outdoor-aktivitet også forskellige kognitive funktioner i højere grad end tilsvarende aktiviteter i bymiljøer og indendørs omgivelser.

Uanset hvem du er, og uanset hvad grunden er, så er det bare at komme med til OUTdoor INspiration 2018.

TILMELD DIG via nedenstående link – håber vi ses 🙂
https://www.dgi.dk/friluftsliv/arrangementer/201809026010

Læs mere om DGI Outdoor

Skriv et svar