Fra journalist: Har du en succeshistorie, du vil dele?

Kære alle,

Mit navn er Frederik og jeg er journalist på Altinget: Civilsamfund.

Jeg er ved at finde frem til de gode civilsamfundshistorier ude i landet. Måske har du en til mig?

De danske landsbyer bliver mindre, og folk flytter til storbyerne. I hvert fald nogle steder. Andre steder tager lokalbefolkningen kampen op, tænker ud af boksen og styrker det civile samfund, de bor i.

Det hele peger tilbage på de lokale ildsjæle, der kæmper for en lysere fremtid for deres by og hjemstavn. Lige netop disse personer vil vi gerne høre fra. For det første fordi en solstrålehistorie skal frem i lyset. Men især fordi, at vi skal lære af hinandens erfaringer.

Hvad har I gjort for at styrke jeres lokalsamfund? Hvilke råd vil I give videre til andre?

Jeg vil meget gerne høre fra jer. Om ikke andet til en uforpligtende snak til at starte på.

Dbh,

Frederik Lange, Altinget

Tlf: 53 73 35 09

Mail: lange@altinget.dk

 

Skriv et svar