Fællesmøde for klyngerne flyttes

Vi har tidligere kommunikeret at Landsbyklynger er med på Oplev Landsbyen. Sekretariatet har en stand, hvor I kan møde medarbejderne og få en dialog om kampagnen, de lokale landsbyklynger eller noget helt praktisk. Sekretariatet ser frem til at hilse på jer, dele oplevelser og erfaringer som en del af en lærende dag i det midtjyske.

Det er en fantastisk mulighed for en hel dag med lokaludvikling og landsbyklynger, og vi håber rigtig mange vil kikke forbi det spændende arrangement.  Læs mere om arrangementet her: https://www.favrskov.dk/oplevlandsbyen

Vi har tidligere arbejdet på at arrangerer det første fælles møde for landsbyklynger i netop Grundfør den 23. september. Efter dialog og overvejelse har vi besluttet at rykke det til senere. Kampagnen er lidt forsinket tidsmæssigt, og det betyder, at kun halvdelen af klyngerne er gennem opstartsprocessen.

Således giver det ikke mening for alle at mødes til et fælles arrangement på nuværende tidspunkt. Derfor udsætter vi den første samling, og vi er tillige i overvejelser, om den fælles samling skal omlægges til flere regionale samlinger. Mere om dette senere.

Udgivet af

Carsten Blomberg

Carsten Blomberg Hansen, DGI Lokaludvikling, afdelingsleder. Projektansvarlig for Landsbyklynger og sekretariatet. Mobil 29 91 19 50

Skriv et svar