Klyngerne mødes i Grundfør

Hvad får nogle mennesker til at bosætte sig i landsbyerne væk fra storbyens mange tilbud? Det enkle svar er, at landsbyen rummer nogle kvaliteter, byen ikke kan hamle op med – hvad enten der er tale om freden og roen, naturen eller det særegne fællesskab. – Sådan skriver Favrskov Kommune på hjemmesiden, og de fortsætter:

Landsbytræffet i Grundfør d. 23. september 2017 bliver et brag af en fest, hvor landsbyens unikke udtryk og mange kvaliteter bliver sat under lup. Fra hele landet kommer det bedste af det bedste, landsbyerne kan præstere, til en udendørs festival, hvor hele sansespektret kommer på overarbejde. Læs mere om det spændende arrangement på https://www.favrskov.dk/node/1328?language=en

Landsbyklynger er med på Landsbytræf 2017 i Grundfør. Vi inviterer snarest alle landsbyklynger til en spændende dag i det midtjyske. Som en del af dagens arrangement afholder vi det første møde for alle landsbyklynger i kampagnen og pilotforløbene. Sæt kryds den 23. september.

Udgivet af

Carsten Blomberg

Carsten Blomberg Hansen, DGI Lokaludvikling, afdelingsleder. Projektansvarlig for Landsbyklynger og sekretariatet. Mobil 29 91 19 50

Skriv et svar