Proceskonsulent for Gudmekongens land

Kristine Karlshøj er ansat som proceskonsulent for Landsbyklyngeprojektet ”Gudmekongens land” i Svendborg Kommune. I landsbyklyngen med det majestætiske navn ønsker man, at finde frem til, fortælle og synliggøre klyngens fælles historie. Det skal gøre den interessant for både borgere, tilflyttere og turister.

Kristine Karlshøj er selvstændig proceskonsulent, lederrådgiver og facilitator. Hun er bosiddende på Nordlangeland, hvorfra hun driver sin virksomhed med projekter i hele Danmark.

“Netop udviklingen af et karismatisk landsbyområde som Sydøstfyn tiltaler mig meget” fortæller Kristine Karlshøj. “Historisk er området fyldt med pragt og stolthed, og det bliver både en udfordrende og spændende opgave at genskabe den opmærksomhed i området igen”.

Kristine Karlshøj skabte i 2016 sammen med Svendborg Kommune Den gode historie, hvor kommunale medarbejdere lærte at finde og fortælle de gode dagligdagshistorier. Nu er det borgernes tur til at finde og synliggøre de lokale værdier gennem fællesskab og et velfungerende klyngesamarbejde, så de kan give nyt liv og skabe en ny fortælling for området.

Kristine Karlshøj samarbejder lige nu med en lille gruppe lokale initiativtagere om Landsbyklyngesamarbejdet. Sammen udformer de en invitation ud til et stormøde ”Mød op og vær med” som afholdes i august 2017.

Kristine Karlshøj kan kontaktes på mail@kristinekarlshoej.dk eller 22 17 11 77

Læs mere om Kristine på www.kristinekarlshoej.dk

 

Skriv et svar