Fra nostalgisk klynk til strategisk klynge

”Når man ser rundt i den svindende flok af medlemmer og ser en høj gennemsnitsalder, kan man vælge at mene, at samfundet er af lave og politikerne nogle skurke. Man kan også spørge, hvad skal vi afskrive som historie, og hvor ligger mulighederne for udvikling? Skal vi konkurrere med de andre landsbyer, eller skal vi se os som kvarterer i et større fællesskab? Skal vi gå fra ”os” og ”dem” til et lidt større ”vi”?”

Sådan skriver formand for DGI, Søren Møller, i lederen af Udspil nr. 2 2017, hvor temaet er landsbyklynger. Læs hele lederen og temaet, som starter på side 16, og del opslaget til dem, du mener, skal vide mere om landsbyklynger.

http://www.e-pages.dk/dgi/1191/

Udgivet af

Carsten Blomberg

Carsten Blomberg Hansen, DGI Lokaludvikling, afdelingsleder. Projektansvarlig for Landsbyklynger og sekretariatet. Mobil 29 91 19 50

Skriv et svar